15 Ağustos 2013 Perşembe

Ukash

Ukash kart hakkında en merak edilen sorular ve cevapları:
Ukash kart nedir?
            Ukash kart internette ödeme yapmanız gereken her yerde kullanılabilecek 19 haneli dijital bir pinden oluşan sanal bir kredi kartıdır.
            Ukash kartı nerelerde kullanabilirim?
            Alış veriş siteleri oyun siteleri iddia ve bahis siteleri görmek üzere ukash ile ödeme seçeneği gördüğünüz her yerde bu kartı kullanabilirsiniz.
            Ukash karta sahip olmak için ne kadar ödeme yapmak zorundayım?
            Ukash 10 Euro’dan 250 Euro’ya kadar paketler halinde satılır. Tercih ettiğiniz kartın bedeli karşılığında ödeme yaparsınız.
Neden Ukash kullanmalıyım?
            İnternet üzerinde ödeme yapmanız gereken durumlarda kredi kartınız olmaksızın ödeme yapmak için hızlı güvenli ve kolay bir ödeme seçeneği olarak bu ödeme seçeneğini kullanmalısınız.
            Ukash kart gerçekten güvenilir mi?
            Ukash 2004 yılından beri İngiltere başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde kullanılan güvenli ödemeyi esas alan bir ödeme sistemidir. Bu kartın çıkış noktası internet üzerinde güvenli ödeme yapma olanağı sunmasıdır.
Ukash internette yaptığım ödemelerde kredi kartına göre avantaj sağlar mı?
            Evet. Çünkü kredi kartı kullanımında şifrenizi ve kişisel bilgilerinizi vermek zorunda kalırsınız. Ancak ukash kart ile ödeme yaparken sadece 19 haneli dijital bir kodunu kullanırsınız. Ayrıca ukash ile sadece kendi bakiyenizi harcayabilirsiniz. Harcayacağınız miktarı önceden siz belirlersiniz. Kredi kartında olduğu gibi limit aşımı borç faizi gibi ekonomik çıkmazları yaşamazsınıza.
            Dijital pin kodu bana ne zaman ulaşır?
            İstediğiniz ukash için gerekli ödemeyi yaptıktan birkaç dakika sonra dijital pin kodunuz size ulaşır.
Dijital pin kodum başkalarının eline geçmez mi?
            Hayır. Kullandığınız dijital pin kodu her ödemede yenilenir. Yenilenen dijital pin kodunuz mesaj yoluyla size ulaştırılır. Dolayısıyla yenilenen dijital kodunuzun kimse tarafından kullanılması mümkün değildir.
Ukash Karta nasıl sahip olabilirim?
            Ukash kart satın almak için sitemizin msn adresimizi eklemeniz ya da canlı yardım sayfamızdan bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Arkadaşlarımız ukash ile ilgili her türlü sorunuza cevap verecek ve bu karta sahip olmanız için de size yardımcı olacaktır.
            Canlı destek hattını ne zaman arayabilirim?

Sabah saat 09.00’dan gece 22.00’ye kadar canlı destek hattımızı arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder