7 Mayıs 2013 Salı

Ankara İlaçlama

Dağlık ve ağaçlık bir bölgeye kurulmuş olan Ankara ilaçlama faaliyetlerinin gerek kurak yaz aylarında, gerekse soğuk geçen kış döneminde sık olarak yapıldığı bir alandır. Yaz aylarında hamam böceği, pire ve kene başta olmak üzere; akrep, yılan ve çıyan gibi zehirli haşereler ile sinekler de bu kent için ciddi sorun oluşturur. Bunun yanı sıra kış döneminde; yiyecek bulamayan ve besin arayışı nedeniyle iç mekanlara giriş yapan fare ile mücadele eden Ankara ilaçlama firmaları; fabrika, iş merkezleri, plaza gibi alanlar için yoğunlukla haşere ve kemirgen ilaçlaması yapmaktadır. Bunun yanı sıra restoran, yemekhane ve gıda maddesi üretimi yapan işletmeler için de Ankara ilaçlama servisleri tarafından düzenli aralıklar ile haşere ilaçlama yapılmaktadır.

Haşere ve kemirgenlerin hızlı biçimde üreyebilmesi için özellikle yaz döneminde son derece uygun bir ortam olan Ankara’da haşereler ile mücadele için sıklıkla uygulama yapan Ankara ilaçlama firmalarından hizmet alırken de dikkatli olunması ve bazı öz niteliklere dikkat edilmesi gereklidir ki bunların başında sağlık bakanlığı onayı gelir. Haşerelerden kurtulmak ve bu canlıların verdiği rahatsızlıklar ile sağlık sorunlarının önüne geçebilmek için yapılması gereken haşere ilaçlama uygulamalarında; kaliteli ilaçların kullanılması ve uygulamanın profesyonel şekilde gerçekleştirilmesi büyük önem taşır. Basit yöntemler kullanılarak yapılan haşere ilaçlama uygulamaları; zararlı canlılara karşı çözüm vermemekle birlikte, bu ildeki çevre ile halk sağlığını da doğrudan doğruya tehdit edecektir. Bu nedenle kaliteli böcek ilaçları ile uygulama yapan ve sağlık bakanlığından onaylı olan Ankara ilaçlama şirketlerinden hizmet almak şarttır.

Etimesgut, Sincan, Yenimahalle, Keçiören gibi kalabalık nüfuslu ilçelerde daha sık yapılan haşere ve kemirgen mücadelesi için bireysel çabalar ile uygulama yapmamak oldukça önemlidir. zira kullanılacak yanlış ilaçlar, zararlı canlıların bağışıklığını kuvvetlendirici etki yaparak yok edilmelerini zorlaştırabildiği gibi; sağlıksal açıdan da ciddi sorunlara ortam hazırlayabilir. Bu nedenle bakanlık onayına sahip olan ve kaliteli ilaçlar kullanan Ankara böcek ilaçlama firmaları tarafından hizmet almak son derece önemlidir.

http://www.pire.biz/ankara-ilaclama.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder